Σεμινάριο Threading Eyebrows Φρυδιών- dimitradrosou.com

UNIQUE COURSES THAT MAKES YOU A PROFESSIONAL AN EXPERT A MASTER

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ online ή live streaming

Ανοιχτο για εγγραφη

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (& LIVE STREAMING)

Threading Eyebrows

5/5

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο για αρχάριους και επαγγελματίες που αναζητούν μια αποτελεσματική και λεπτομερή τεχνική για το σχηματισμό των φρυδιών. Η τεχνική του threading είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για την αφαίρεση των τριχών στην περιοχή των φρυδιών. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τη σωστή τεχνική threading, καθώς και πολλά χρήσιμα tips και κόλπα για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επαγγελματίες θα είναι σε θέση να προσφέρουν μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία στους πελάτες τους, καθώς θα έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για την εκτέλεση μιας ακριβούς και αποτελεσματικής threading τεχνικής.

 

 

Μάθε την τέλεια τεχνική για το σχηματισμό των φρυδιών με το σεμινάριο eyebrows threading

τι θα διδαχθείτε

Το σεμινάριο Threading περιλαμβάνει:

  • Θεωρία της τεχνικής
  • Σχηματισμός φρυδιών step by step στο χαρτί
  • Πως να διορθώσουμε δύσκολες περιπτώσεις φρυδιών
  • Σχηματισμός φρυδιών πρώτα στο χαρτί και έπειτα σε μοντέλο με διαφορετικούς τρόπους και εργαλεία από την πιο απλή μέθοδο έως τον πιο επαγγελματικό τρόπο μέτρησης φρυδιών με εργαλείο bbcompass.
  • Εφαρμογή τεχνικής με δύο τρόπους
  • Μάθημα αποτρίχωση προσώπου (παρειές, πιγούνι, μουστάκι)
  • Αντρική περιποίηση
  • Απολύμανση – Αποστείρωση
  • Σχηματισμός φρυδιών και Threading

Live Session με την εκπαιδεύτρια στο τέλος της παρακολούθησης του σεμιναρίου! Mπορείς να στείλεις τις απορίες σου συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Απορίες που αφορούν τις τεχνικές και τις εργασίες σου, καθώς δικαιούσε μια δωρεάν προσωπική συνάντηση με την εκπαιδεύτρια είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω zoom είτε δια ζώσης, ώστε να σας βοηθήσει να προχωρήσετε! Με το τέλος των μαθημάτων θα λάβετε certificate παρακολούθησης σεμιναρίου

 

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επίλεξε το σεμινάριο που σου ταιριάζει και μπες δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς. Το School of Beauty και η Δήμητρα Δρόσου σου εγγυόνται για την ποιότητα των γνώσεων που παρέχουν και την αρτιότητα των μαθημάτων που θα παρακολουθήσεις. Πάντα δίπλα σου για οποιαδήποτε δυσκολία. Αν ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις επαγγελματική σταδιοδρομία στον χώρο της ομορφιάς, συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου 

τηλεφωνικεσ εγγραφεσ στο
2413 013 266

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν